Vi kan montera din dragkrok


hemma hos dig eller på din


arbetsplats i Jonsered


Eller ring för offert 0770 114411

Få offert på dragkrok monterad & klar!

Vi monterar din dragkrok i Jonsered

Välkommen till din dragkroksspecialist i Jonsered! Vi erbjuder montering av dragkrokar ifrån kvalitetstillverkare som Steinhof, Westfalia och Thule. Dragkrokskungen har monterat dragkrokar sedan 2012 och på över 10.000 bilar. Du erhåller 5 års garanti på monteringen och materialet.

Montering hemma hos dig eller på din arbetsplats!

Tack vare vår unika service så slipper du lämna in bilen på verkstad. En av våra erfarna mekaniker kommer hem till dig i en fullutrustad verkstadsbil. Vi har med oss lyft och all nödvändiga verktyg för att kunna montera dragkroken på plats medans du gör något roligare. Eller vill du att vi kommer ut till din arbetsplats och gör jobbet där. Välj själv!

Ring oss redan idag för en offert till just din bil. (Vardagar 08-18)

Du kan även skicka ett mejl via formuläret ovan så återkommer vi till dig med en offert.

OBS! From 1 september 2013 så behöver du inte ombesiktiga bilen när du har monterat på en dragkrok utan detta görs vid nästa besiktningstillfälle.

Några av våra nöjda kunder

Ett fantastiskt trevligt samt professionellt bemötande när jag fick hjälp att montera min dragkrok. Jag kan starkt rekommendera Dragkrokskungen till alla bilägare men i synnerhet till alla Audiägare som går i tankar att skaffa drag! Kvalitet av högsta klass samt uppföljning på ärendet!

Björn Aldenklev, Strandbaden

Jag köpte dragkrok och montering för flera år sedan. Allt fungerade utan problem. När jag nu jag råkat förstöra locket till kopplingsdosan så får jag mycket bra och snabb hjälp med att lösa problemet.

Leif Olsson

Dragkrokskungen är ett företag som både har låga priser och hög kvalitet på arbetet. Detta kombinerar man med ett kundmottagande och en service som är helt suverän.

Hans Smeringe, Fakenberg

Dragkrok till din bil! Ange ditt regno nedan.

Eller ring oss på 0770 - 11 44 11 så hjälper vi dig!