Montering av dragkrok


inkl 5 års garanti


Eller ring för offert 0770 114411

Få offert på dragkrok monterad & klar!

Låt ett proffs montera din dragkrok

Välkommen till din dragkroksspecialist! Vi erbjuder montering av dragkrokar ifrån kvalitetstillverkare som Steinhof, Westfalia och Thule. Dragkrokskungen har monterat dragkrokar sedan 2012 och på över 10.000 bilar. Du erhåller 5 års garanti på monteringen och livstids garanti på själva dragkroken (bilens livslängd).
Alltid till fast pris utan dolda extrakostnader!

Montering i våra verkstäder

Vi kan montera din dragkrok i både egna samt noga utvalda partnerverkstäder runt om i landet. Normalt sett lämnar du bilen hos verkstaden på morgonen eller efter lunch. Själva monteringen tar mellan 3-5 timmar beroende på bilmodell.

Vi erbjuder montering av din dragkrok i följande län:
Skåne, Halland, Kronoberg, Jönköping, Västra Götaland, Stockholm, Uppsala, Värmland, Blekinge Göteborg, Östergötland, Jämtland

Vi kan montera på plats hos dig

Vår unika service för dig som inte har tid att lämna in bilen på verkstad. En av våra erfarna mekaniker kommer hem till dig i en fullutrustad verkstadsbil. Vi har med oss lyft och all nödvändiga verktyg för att kunna montera din dragkrok på plats medans du gör något roligare. Eller vill du att vi kommer ut till din arbetsplats och gör jobbet där. Välj själv!

Vi erbjuder tjänsten ”Montering hos kund” i följande län:
Skåne, Halland, Blekinge, Kronoberg*, Jönköping, Västra Götaland*, Göteborg.
(* Vi kan montera dragkrokar i stort sett hela länet med några få undantag.)

Ring oss redan idag för en offert till just din bil. (Vardagar 08-18)

Du kan även skicka ett mejl via formuläret ovan så återkommer vi till dig med en offert.

OBS! From 1 september 2013 så behöver du inte ombesiktiga bilen när du har monterat på en dragkrok utan detta görs vid nästa besiktningstillfälle.

Några av våra nöjda kunder

Ett fantastiskt trevligt samt professionellt bemötande när jag fick hjälp att montera min dragkrok. Jag kan starkt rekommendera Dragkrokskungen till alla bilägare men i synnerhet till alla Audiägare som går i tankar att skaffa drag! Kvalitet av högsta klass samt uppföljning på ärendet!

Björn Aldenklev, Strandbaden

Jag köpte dragkrok och montering för flera år sedan. Allt fungerade utan problem. När jag nu jag råkat förstöra locket till kopplingsdosan så får jag mycket bra och snabb hjälp med att lösa problemet.

Leif Olsson

Dragkrokskungen är ett företag som både har låga priser och hög kvalitet på arbetet. Detta kombinerar man med ett kundmottagande och en service som är helt suverän.

Hans Smeringe, Fakenberg

Vi kan montera din dragkrok på följande orter

Dragkrok till din bil! Ange ditt regno nedan.

Eller ring oss på 0770 - 11 44 11 så hjälper vi dig!