Om Dragkrokskungen

 

Idén till Dragkrokskungen föddes efter många år inom verkstadsbranschen och med stor förundran över varför det behövde vara så dyrt att montera en dragkrok. Oavsett om du är på jakt efter en fast eller avtagbar dragkrok så kan vi erbjuda dig en riktigt prisvärd dragkrok ifrån originaltillverkare som Steinhof, Westfalia / Monoflex, BRiNK (Tidigare Thule). Dragkrokskungen har sitt kontor i Halmstad och vår ambition är att leverera prisvärda dragkrokar av hög kvalitét  över hela Sverige och våra grannländer.

 

Vår storsäljare Steinhof har tillverkat dragkrokar i över 40 år och länge varit ett av dom ledande märkena i Tyskland, Belgien, Schweiz och Frankrike. Steinhof är en bra kvalitetsdragkrok som vi nu kan erbjuda till ett mycket rimligt pris eftersom vi har möjlighet att handla direkt från fabrik utan mellanhänder.

Westfalia har ca 1.700 olika dragkrokar i sitt sortiment och är orginalleverantör av dragkrokar till några av marknadens ledande biltillverkare, Audi, BMW, Mercedes, Porsche för att nämna några. Med en omsättning på 140 miljoner euro, närmare 800 anställda och decennier i branschen så borgar Westfalia för absolut toppkvalité och gör dem till ledande inom dragkroksbranschen. Vi kan förutom deras toppkvalitativa dragkrokar erbjuda Westfalias elsatser som är speciellt anpassade för varje bilmodell.

BRiNK har funnits i branschen länge och finns över hela världen. En dragkrok från BRiNK gör dig redo för en lyckad resa där du inte behöver oroa dig för den last som finns bakom din bil. Varje dragkrok är designad och testad av BRiNK för att ge dig många år av bekymmerslös användning.

 

Hitta rätt dragkrok till din bil genom att klicka här. 

 

 

 

 

 

Rätt dragkrok till din bil? Ange ditt regno nedan!

Eller ring oss på 0770 - 11 44 11 så hjälper vi dig!